Cosul meu: (0)     Vezi cos    
Luni-Vineri: 12:30 - 18:30
0737 138 888, 0751 288 881
Aparitii mass media
B1 360 de grade
3 August 2013

VEZI APARITIE

B1 360 de grade
27 Iulie 2013

VEZI APARITIE

B1 360 de grade
13 Iulie 2013

VEZI APARITIE

Sugestii lunare
"Oamenii aud numai lucrurile pe care la pot intelege..."
Recomandarea specialistului
2015 CLOPOTEI DE VANT Amitabha Buddha

Pret: 100.00

Feng Shui CONSULTANTA/ PAHT CHEE CONSULTANTA


 

 

O analiza completa Feng Shui a unui apartament, a unei case sau a unui business (firma/companie) implica inspectarea atenta a locatiei, masurarea dimensiunilor si directiilor de orientare folosind busola Luo Pan si asigurarea unei consultatii la fata locului cu proprietarii, in ceea ce priveste chartul lor personal Paht Chee (data de nastere si pe cat posibil ora nasterii). Asadar aceasta analiza profesionista necesita studiul detaliat al mediului inconjurator cladirii respective, amplasarea tuturor obiectelor in interior, cat si analiza personalizata a locatarilor.

Se fac 2 vizite la locatia respectiva: in prima vizita se fac masuratorile cu busola profesionista Luo Pan, iar in a doua, mai lunga, vom sta de vorba si va vom prezenta detailat toata amprenta spatiului respectiv si semnificatiile calculelor, apoi veti fi sfatuiti de respectivele schimbari ce ar putea fi necesare in acea locatie.

Este recomandat sa aveti planul arhitectural al apartamentului, casei sau proprietatii.
Desi este dificil sa imi exprim o opinie profesionista cu referire la o cladire fara a o inspecta la fata locului, nu este imposibil – in cazul in care mi se furnizeaza urmatoarele date(obligatorii):

 

 

 

1. Grafica planului cladirii cu intrarile principale si principalele obiecte aflate in interior.
2. Anul in care s-a definitivat constructia acelei cladiri.
3. Grafica planului apartamentului sau biroului de analizat din cadrul acelei cladiri.
4. Data ultimei renovari a partii analizate si in ce a constat renovarea.
5. Masurarea corecta si cat mai precisa (cu busola) a directiei fatadei cladirii. Din experienta proprie destul de lunga, acest aspect poate fi urmat si realizat corect numai de absolventii unui curs de Feng Shui avansati. Altfel se risca luarea masuratorilor in mod gresit.

 

 

 

Preturile unei analize Feng Shui sunt dupa cum urmeaza, pentru LOCUINTE + BUSINESS-uri:

LOCUINTE:

 •  Garsoniera – 120 Euro (pana in 50 mp). Peste 50 mp - extra 3 Euro/mp.
 • Apartament de 2 camere – 180 Euro (pana in 60 mp). Peste 60 mp - extra 3 Euro/mp
 • Apartament de 3 camere – 280 Euro (pana in 80 mp). Peste 80 mp - extra 3 Euro/mp.
 • Apartament de 4 camere – 350 Euro (pana in 120 mp). Peste 120 mp - extra 3 Euro/mp.
 • Casa  (doar parter si 1 etaj) – 500 Euro (pana in 150 mp). Peste 150 mp - extra 3 Euro/mp.
 • Casa (subsol, parter, 1 etaj sau 1 etaj si mansarda) - 700 Euro (pana in 170 mp locuibili). Peste 170 mp locuibili- extra 3 Euro/mp.

 

*Gradini exterioare/curti - discutabil in functie de suprafata.


• Cladire cu 2 sau mai multe etaje sau cu mai mult de 5 camere – de la 800 Euro (discutabil in functie de numarul camerelor si de suprafata).
• Gradini – discutabil, in functie de marime si de apartenenta la casa sau business. Gradinile/curtile se calculeaza in plus si nu fac parte din calculul casei.

 • Pentru calcularea amplasarii unei case pe un teren: se va lua in calcul suprafata totala a terenului si de asemenea suprafata pe care se doreste construirea unei case. Va fi nevoie de mai mult de 2 vizite, caci trebuie urmarit intregul proces, de la inceperea constructiei pana la ridicarea casei si amplasarea mobilei. Va fi recomandat sa putem discuta cu arhitectul si este preferabil sa existe o colaborare din partea arhitectului.
 • Exemplu: casa ce se doreste a fi amplasata in suprafata utila de pana in 170 mp cu un singur etaj si subsol: 700 Euro (pana in 5 camere pe ambele etaje). Peste 170 mp - discutabil, in functie de nr. camerelor si al spatiului locuibil.
 • Nota nr. 1: Nu se considera camere - camarile, baile si bucataria.
 • Nota nr.2: O CONSULTATIE consta in 2 vizite. A doua vizita (in care vom explica tot ce s-a calculat si la care se primeste raportul scris si planul cadastral lucrat) se intinde pe parcursul a 1 ora si jumatate pana la 3 ore.
 • ---->> In cazul in care clientii solicita pentru orice fel de spatiu, 3 vizite sau mai mult, cea de-a treia si urmatoarele deplasari si discutii vor implica un cost in plus pentru fiecare.

BUSINESS-uri:

- 6 Euro/metru patrat pentru CLADIRE PARTER pana in 150 metri patrati.

 - CLADIRI cu ETAJ/ETAJE -  6-8 Euro/metru patrat; discutabil in functie de nr.camere si suprafata.  

O CONSULTATIE consta in 2 vizite. A doua vizita (in care vom explica tot ce s-a calculat si la care se primeste raportul scris si planul cadastral lucrat) se intinde pe parcursul a 1 ora si jumatate pana la 3 ore.

 • ---->> In cazul in care clientii solicita pentru orice fel de spatiu, 3 vizite sau mai mult, cea de-a treia si urmatoarele deplasari si discutii vor implica un cost in plus pentru fiecare.

 

- Euro poate fi transformat in RON - conform cursului bancar al zilei.

 

-------> PENTRU LOCUINTE sau BUSINESS-uri IN AFARA BUCURESTIULUI, vor fi adaugate si alte cheltuieli (ex: deplasarea). 

 

Nota: Aceste preturi pentru analiza Feng Shui nu includ costurile remediilor si amuletelor Feng Shui, ce pot fi necesare in urma analizei Feng Shui a spatiului respectiv.

 

 

 


DIAGRAMA PAHT CHEE (BA ZI) sau CELE 8 COLOANE ALE DESTINULUI

 

 

Pretul unei analize complete a celor 8 Stalpi ai Destinului (Paht Chee): 180 Euro (sau echivalentul in lei la cursul bancar al zilei de cumparare al Euro).

 

  Este absolut necesara cunoasterea orei de nastere (macar intre intervalele orare impare). Fara aceasta, chartul nu va fi complet si de aceea eu refuz sa realizez charturi fara ora de nastere, caci persoana nu ar putea obtine un chart interpretat corect si complex.
Fiecare chart este unic si trebuie acordata atentia cuvenita pentru analiza in profunzime. De aceea, dureaza intre 20 zile - 30 zile definitivarea lui, in functie de ordinea clientilor solicitanti.

 

 

 

Un chart Paht Chee (Cele 8 Coloane ale Destinului)

 - include analiza persoanei pe toate planurile (personalitate si caracter, aspectele materiale, aspectele legate de dragoste si mariaj, relatiile cu oamenii din jur si cu familia, aspecte legate de obtinerea succesului si potentialul pentru obtinerea succesului in cariera, precum si ciclurile vietii conform zodiacului chinezesc rezultate din combinarea celor 5 elemente). Un chart complet ne ajuta sa ne intelegem pe noi insine si pe ceilalti, sa putem lua deciziile corecte cu privire la anumite perioade din viata etc.
De asemenea vor fi calculate Stelele personale cu care se naste persoana si numarul Kua, ce indica directiile personale favorabile si cele nefavorabile.

Mentiune: ANALIZA chartului pentru toate aspectele de viitor include perioada din momentul actual al vietii analizate pana in perioada de final a vietii.

Nota:  Nu ne cereti verdicte legate de viata dvs, sau sa luam noi o decizie cu privire la hotararile pe care le luati.

Nimeni din afara dvs nu are dreptul sa sugereze hotararile pe care sa le luati. In schimb, primiti detalii cu privire la predispozitiile dvs.in viata (cele cu care va nasteti). Fiecare din noi detine LIBERUL ARBITRU pentru a alege directiile in viata.

 

 

 

• Exista posibilitatea efectuarii unui chart personalizat PARTIAL fara toate detaliile de amanunt pentru pretul de 90 Euro. Mentionez ca si in cazul unei astfel de analize, ora de nastere este obligatorie.

Acest chart va fi suficient persoanelor care vor sa afle aspecte generale legate de viata lor fara intrarea in calcule amanuntite si fara calculul Stelelor Personale. Mai precis vor afla detalii despre sanatate in general, viata amoroasa, copii, cariera, dar amanuntele se vor da pe stalpii destinului pe perioade de cate 10 ani (maxim 3 perioade), fara a intra in amanuntele celor 3 faze majore ale vietii (implica un calcul mai laborios ce se realizeaza in chartul total). 

In cazul chartului partial, consultatia telefonica va dura aproximativ 1 ora.

 

  -----> Toate calculele si interpretarile sunt in conformitate cu interpretarile WOFS (Scoala Lillian Too pe care eu am absolvit-o).

Mentiune: Interpretarea chartului se va face fie intr-o conversatie la telefon (ce poate dura pana in 1 ora si jumatate sau maxim 2 ore - chartul integral, respectiv o ora pentru chartul partial) - se va realiza in limita timpului meu disponibil si de aceea aceasta varianta va face ca interpretarea sa dureze mai mult.

! NU SE VA PRIMI INTERPRETAREA IN SCRIS pentru nici o categorie de chart !

----> Cei doritori sa afle numai un singur aspect din diagrama personala Paht Chee (de exemplu: casatorie/relatii amoroase; cariera/job; relatiile cu familia; personalitate) - pot obtine aceasta interpretare (tot telefonic) pentru suma de 200 Ron. Totodata vor primi aspecte generale importante de stiut pentru viata.

Daca se doreste calcularea a doua aspecte importante din viata persoanei, costul va fi 300 Ron.

Calculul zilei celei mai favorabile din marja a 7-8 zile pentru operatia CEZARIANA: 200 Ron; va fi nevoie de datele de nastere ale ambilor parinti si ideal ar fi sa se cunoasca si orele de nastere ale parintilor.

Calculul zilei favorabile din marja a 7-8 zile pentru orice alta operatie: 150 Ron.

Calculul zilelor de examene pentru elevi sau studenti (include si calculul intervalelor orare intre care se desfasoara examenele) - implica niste calcule amanuntite conform charturilor zilelor suprapuse peste charturile persoanelor(pentru 4 zile diferite maxim) - 200 Ron

 In mod firesc, cu cat sunt mai multe aspecte de calculat, cu atat interpretarea va dura mai mult si se vor considera mai multe zile pentru calcul, in functie de timpul meu disponibil, intocmai cum va voi informa la o prima convorbire telefonica.

Au prioritate situatiile urgente (nasteri prin cezariana sau operatii).

 

  Toate persoanele care au apelat la mine pana acum, atat din tara cat si din strainatate pentru calcularea chartului personal, pot primi anual prin converstaie telefonica, la cerere, schimbarile anuale ce intervin conform Scolii Stelelor Zburatoare, deci adaptate zodiilor lor, doar pentru suma de 80 Euro. Aceste noutati pot fi discutate DOAR dupa inceputul Anului Nou Chinezesc si este bine sa se tina cont de ele pentru ca anul ce urmeaza sa fie unul benefic pentru persoana respectiva, indiferent de cum suna previziunile pentru anul nou. Nu se va depasi LUNA MARTIE insa pentru aceste cereri !

 

  Mentiune: Aceste informatii se primesc la inceputul Anului Nou chinezesc si reflecta previziunile Paht Chee (se iau in calcul stelele zburatoare) pentru zodiile care va intereseaza. Ne referim aici la previziunile alcatuite pentru zodia anului nasterii. Nu constituie previziunile personalizate pentru fiecare luna in parte si cele personalizate (in functie de data, luna si anul nasterii) - pentru acelea, vedeti mai jos.

 

 


PREVIZIUNILE ANUALE PERSONALIZATE (tinand cont de data de nastere si ora de nastere a persoanei) se pot discuta NUMAI LA INCEPUTUL ANULUI (imediat dupa Anul Nou Chinezesc, pana in luna MARTIE inclusiv) cu persoanele interesate (o data pentru tot anul chinezesc, detaliat, pe lunile anului).
Pretul pentru previziunile anuale personalizate implica 2 optiuni:
1. doar pentru o anumita luna la alegere: 80 RON;
2. pentru toate lunile anului chinezesc: 560 RON (primiti 5 luni gratuit).

Nu se vor face consultatii pentru previziunile pe un an dupa sfarsitul lui MARTIE.

 

 

 

 Anca Dimancea, Ph.D
Maestru Expert Feng Shui
Atestata international de catre Scoala Lillian Too si World of Feng Shui. Atestata de OPMCA Romania.